Antibioottien käyttöä vähennettävä

Näin patistaa uusi tutkimus.

Silti kun ihminen menee lääkärin vastaanotolle valittamaan akneaan hän saa ensimmäiseksi ja automaattisesti antibiootti-reseptin kouraansa. Miksi näin?

Varsinkin kun hyvin harvalla antibiootit parantavat aknen. Useimmiten akne palaa kuurin loputtua entistä pahempana, koska se tappaa elimistöstä hyvätkin bakteerit.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä ajattelin nyt kokeilla tätä vhhta sitten. ei mulla paha akne enaa oo. rooanki jo söin, mutta palas, mut lievänä. silti vituttaa nuo finnit ja kokeilen nyt sitte tämmöstä. en enää jaksa tapella tän naaman kans.
Mutta voisiks kertoa, että voinko siis syödä leipää ollenkaan?Mä rakastan leipää, ja tän yhden pv aikana, mulle tuli oikee leipähimo! Äsken oli pakko syödä yks myslileipä, koska oli niin väsyny olo ja tuntu että pyörryn pian. Eli saanko syödä leipää ollenkaan?täytyykö ruokavaliosta jättää kokonaan pasta, peruna ja leipä?herkkuja en muutenkaa syö kovin paljon, että se kyllä onnistuu. Mutta leipä ja riisi ne on aika pahoja, niitä syön yleensä varmaan liikaakin :D

Anonyymi kirjoitti...

Ja vielä, jos voisit sanoo jotain mun tän päivän syömisistä.että menikö oikeen. vai saanko syödä ees herneitä?
Aaamulla söin tai siis aamupala jäi välistä heräsin niin myöhää, nii paistettua kananmunaa, kikherneitä, raejuustoa, paljon tomaattia&kurkkua
välipalaks salaattia kaikkee erilaista
toine välipala oli bulgarian jogurttia ja porkkanaa, ja pari nakkia :D:D:D
Sitte ruuoaks kotona paprika höystöä, ihan sairaan vähä riisiä ja sitte vielä kalaa
ja nyt illalla se leipä ja vielä joskus myöhemmin syön jotai

pläää oon vähä hukas tän kaa, mut luulen et tää vois auttaa mua, kunha vaa osaisin syödä oikeen.
Mitä puuttuu?kamalan väsyny olo kokoajan ja tuntuu että jää aika nälkä vaikka söis ihan sikana salaattia ja kalaa sun muita!!oon vissii nii tottunu noihi hiilihydraatteihin..

Anonyymi kirjoitti...

Syöt todennäköisesti liian vähän rasvaa. Nälkä on hirmuinen jos rasvaa ei syö tarpeeksi. Salaattiin rutkasti majoneesia tai oliiviöljyä, pannulle paistosten sekaan paljon voita.

Anonyymi kirjoitti...

aaa okei :D hassua vaan, kun yleensä justiin sanotaan et jos on akne, vältä rasvaa..no mut kokeillaan jos se sit auttais xD